Aktuelt

Bilde av: Anders Olafsen, ansvarlig for betalingsløsninger i Advania Norge, Siri Haugan Holden, daglig leder i Norske Kulturarrangører og Bjørg Braaten, rådgiver betalingsløsninger i Advania Norge.

Betala inngår samarbeid med Norske Kulturarrangører

Vi er stolte av å kunngjøre vårt nye samarbeid med Norske Kulturarrangører (NKA), en betydelig aktør i kulturlivet som representerer hundrevis av kulturarrangører over hele Norge.
Bildet viser en dame og en mann som står bak en disk. De har på seg arbeidsuniform og smiler. På disken står det en betalingsterminal. Frøy høyre side av bildet kommer det en hånd med et BankAxept-betalingskort som skal betale via tæpping på betalingsterminalern.

Derfor prioriterer og samarbeider vi med BankAxept

I Betala er vi stolte av å ha et tett samarbeid med BankAxept, som er det nasjonale betalingssystemet i Norge. Hele åtte av ti kortbetalinger i butikk utføres i dag med et BankAxept-kort. Sammen sikrer vi smidige og rimelige betalingsopplevelser over hele landet. Vil du være med på laget?
Bildet viser skjermdump fra webinaret Hva koster det egentlig å ta betalt?

Se webinaret: Hva koster det egentlig å ta betalt?

Onsdag 20. mars gjennomførte vi webinaret: Hva koster det egentlig å ta betalt, sammen med BankAxept. Se opptak av webinaret her.
Bildet viser en betalingsterminal. På skjermen er Betala sin logo avbildet. Det er en hånd som "tæpper" et BankAxept betalingskort over betalingsterminalen.

Velkommen til webinar: Hva koster det egentlig å ta betalt?

Vet du egentlig hva du betaler for? Betalingslandskapet, med alle sin elementer, kan være vanskelig å navigere. Betala og BankAxept har derfor gleden av å invitere deg til en hyggelig kaffeprat, hvor vi ser nærmere på dette - hva koster det egentlig å ta betalt?
Bildet viser en dagskonsert under Drøbakfestivalen 2023. Bildet er tatt slik at man ser hovedscenen og noen hundre publikummere som følger med på konserten. Det er dagtid og sola skinner.

Sommeren 2023: Betala setter nye standarder for bransjen

I en sesong som strakte seg fra Alta Live i Nord til Palmesus i Sør, har Betala igjen bevist seg som en pålitelig og innovativ partner for arrangører over hele landet. Med fokus på effektive løsninger har Betala levert imponerende resultater og klart å sette nye standarder for bransjen.

Revolusjonerer betalingsløsninger med Receipts-samarbeid

Vi er stolte av å kunngjøre samarbeid med Receipts, en innovativ løsning som gjør det enkelt å identifisere kunder og deres betalingskort i sanntid når de handler. Dette gjør det lettere å tilby skreddersydde tjenester innen lojalitet og digitale kvitteringer. Betala er det første kassasystemet i landet som tar i bruk denne teknologien, og markerer en betydningsfull milepæl i digitaliseringen av betalingsopplevelsen.
To betalaansatte som står med ryggen mot kameraet og ser på en stor utendørs festivalscene. På ryggen har de to ansatte påskrivten "Betala" på t-skjortene sine.

Møt ansatte i Betala

Vi har spurt noen av våre ansatte om arbeidshverdagen deres og hva de liker ved jobben sin. ❤️
Bildet viser en typisk festivalscene med en aktiv konsert. Bildet er tatt helt bakerst i publikum slik at man ser rygget til flere hundre publikummere som følger med på konserten på scenen. Man ser ikke hvilken artist som er på scenen da det er for langt unna. Konserten ble arrangert av HES.

HES velger Betala – igjen og igjen

HES er en av landets største festivalarrangører og står blant annet bak suksessrike festivaler som Drøbakfestivalen, Hvalstrandfestivalen, Lillehammer Live, Verket, Sarpsborgfestivalen og Haikjeften. Med en solid erfaring innen festivaldrift- og gjennomføring av arrangementer over hele landet, stoler HES på Betala for å levere sømløse betalingsprosesser til glede for både stab og publikum.
Bildet viser mange fornøyde publikummere på tribunen under Vikersund 2022. De smiler til kameraet og vinker med armene.

Vikersund ønsket en serviceinnstilt partner – Betala leverte til 20 i stil

Du kjenner kanskje Vikersund best for lange svev og ellevill stemning blant publikum i skiflygingsbakken, men Vikersund er også et Ekstremsportsenter med kule aktiviteter og tilbud for våghalser uten ski på beina. Her kan du kjøre zipline ut skiflygingsbakken, gå trappene opp til Vingen, ta med barna på ulike aktiviteter, spise god mat og mye mer. I Vikersund bruker de betalingsløsninger fra Betala både i Skiflygingskroa gjennom hele året, og under Raw Air.
Bildet er et flyfoto som viser Ekebergsletta under Noway Cup. I bakgrunnen skimter man Oslofjorden og resten av byen. Midt på slette har hundrevis av mennesker stilt seg opp slik at de danner et stort hjerteformet symbol som er synlig fra luften.

Forenkling av betalingsprosesser for en av verdens største fotballturneringer

Norway Cup, som har blitt arrangert i Oslo siden 1972, er en av verdens største fotballturneringer for barn og unge. Hvert år samler arrangementet rundt 30 000 deltakere fra 40 nasjoner, og det spilles hele 7 000 kamper i løpet av en uke. Med ca. 40 skoler i bruk, et eget feltsykehus og servering av 26 000 varme måltider hver dag, er Norway Cup en enorm logistisk utfordring. I dette landskapet har Betala blitt en viktig medspiller for å håndtere betalingsprosessene.
Bildet viser hovedscenen på Fjellparkfestivalen 2022. Bildet er tatt fra en skråning bakerst i publikum. Det er mye pyroeffekter på scenen. Bandet som spiller er Kvelertak.

Norges lengstlevende rockefestival tar betalt med Betala

Fjellparkfestivalen er i 2023 klare for sin 42. utgave. Med mellom 20-30 konserter over tre dager er Fjellparkfestivalen i Flekkefjord det største arrangementet fra Egersund til Mandal, og regnes som landets lengstlevende rockefestival.

Hvordan funker egentlig Betala?

Betala leverer moderne betalingsløsninger som forenkler salgsprosessen, øker effektiviteten og gir deg bedre kontroll over salget ditt. Å ta betalt med Betala skal oppleves som knirkefritt, både for deg som selger og for kundene som skal kjøpe av deg. I denne guiden skal vi ta en titt på hvordan Betala funker og hva du kan forvente som kunde.
Bildet viser en betalingsterminal fra Betala i ulike miljøer.

Kampanje med BankAxept: Sammen for bedre betalingsløsninger

I Betala er vi stolte av å ha et tett samarbeid med BankAxept, som er det nasjonale betalingssystemet i Norge. Hele åtte av ti kortbetalinger i butikk utføres i dag med et BankAxept-kort. Sammen sikrer vi smidige og rimelige betalingsopplevelser over hele landet. Vil du være med på laget?
Young woman with backpack sitting on ground at forest and working on laptop . Workation concept.

Bærekraft og samfunnsansvar i Betala

Advania brenner for faktabasert bærekraft. Her ser du hvordan vi jobber for å levere produkter og tjenester som gir lavere utslipp og energibruk, og som er mer etiske og transparente.
Bildet viser hele festivalområdet til Palmesus 2022. Det er fullt blant publikum og over hovedscenen er det et massivt fyrverkeri. Bildet er tatt på kvelden.

Palmesus og Betala – Sammen skaper vi magi

Palmesus, Norges mest ikoniske strandfestival, har gjennom årene gledet tusenvis av festglade mennesker med solfylte dager, fantastiske artister og minnerike opplevelser. I år feirer de sitt 15-års jubileum, og vi er stolte av å være en del av dette spektakulære arrangementet som deres betalingspartner.