Tone Kristiansen er arrangementssjef i Raw Air i Vikersund og har vært med siden 2011. Raw Air er en del av verdenscupen i skihopping, og konkurransen strekker seg over flere dager på forskjellige steder i Norge. Med 12 års erfaring i å arrangere skihoppingens Formel 1 vet hun derfor en hel del om det å arrangere store idrettsbegivenheter, og hva som skal til for alt skal flyte godt. Og ikke tryne i nedslaget.

Tone forteller at under Raw Air bruker de både Betala Konsoll og Betala Portabel. I tillegg benytter de system for kjøp med bonger. Raw Air er et stort arrangement hvor de behøver mange salgspunkter for at flere titalls tusen publikummere skal få slukket både sult og tørst gjennom de tre dagene hoppfesten foregår.

Trengte en partner som kunne reagere raskt

Grunnen til at Vikersund valgte Betala, var fordi de trengte en serviceinnstilt partner som kjapt kunne bistå om det skulle oppstå problemer. Det hadde de dessverre ikke fått av sin tidligere leverandør, og da er det ekstra gledelig å høre at Betala leverer til 20 i stil.

– Vi opplever Betala som kundeorientert og raske til å respondere når vi har utfordringer, dette var ikke tilfelle tidligere. I tillegg er det et oversiktlig system hvor vi ser eksakt hva, hvor og når vi selger, forteller Tone.

Enkelt å lære, høy driftssikkerhet og fornøyd regnskapsfører

Tone & co opplever det som enkelt å lære opp nye frivillige og medarbeidere – noe som er helt nødvendig under store arrangement som Raw Air, hvor mange arbeider på dugnad. Også i Skiflygingskroa, hvor det daglig trylles fram deilig mat og drikke, er det godt å vite at kassesystemet er enkelt og at det er til å stole på. Tone fremhever den høye driftssikkerheten til Betala som svært positivt, og legger i tillegg til at regnskapsføreren er veldig fornøyd med rapportene.

Vikersund anbefaler Betala

På spørsmål om Tone og resten av gjengen i Vikersund vil si noe til andre aktører som vurderer å bytte til Betala som sin betalingsløsning, svarer hun:

– Anbefales.

Enkelt og greit, akkurat som Betala selv.

Med en enklere betaling kan du fokusere på salg og kundeservice.

Vi gjør det raskt og enkelt å ta betalt slik at du heller kan fokusere på salg og kundeservice. Med Betala flyter køen raskere, omsetningen øker og du får fornøyde kunder.

Nysgjerrig?
La oss ta en prat

Vi gjør det raskt og enkelt å ta betalt slik at du heller kan fokusere på salg og kundeservice. Med Betala flyter køen raskere, omsetningen øker og du får fornøyde kunder.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om Betala eller er klar for å bestille.