Skal vi ta en prat om enklere betaling?

Vi gjør det raskt og enkelt å ta betalt slik at du heller kan fokusere på salg og kundeservice. Med Betala flyter køen raskere, omsetningen øker og du får fornøyde kunder.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om Betala eller er klar for å bestille.

  Du finner oss her

  Betala (Advania avd. Drammen)
  St. Hallvards vei 3
  3414 Lierstranda

  Tlf: 909 60 600
  E-post: betaling@advania.no

  Åpningstider
  Mandag til fredag kl. 08.00 – 16.00

  Support

  Vår support har god tilgjengelighet og er naturligvis på norsk. Dersom du har behov for support 24/7 så tilbyr vi også dette.

  Vakttelefon
  Tlf: 909 60 600

  Mandag til torsdag: 08.00 – 20.00
  Fredag: 08.00 – 22.00
  Lørdag: 10.00 – 22.00
  Søndag: 12.00 – 18.00

  Vil du holde deg oppdatert?

  Gira på å lære mer om en av verdens enkleste betalingsløsninger og holde deg oppdatert på hva som skjer? Meld deg på Betalas nyhetsbrev! Vi lover at vi ikke skal besøke innboksen din irriterende ofte, men bare titte innom i ny og ne for å fortelle deg hva som rører seg hos Betala.

  Ofte stilte spørsmål

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam eu turpis molestie, dictum est a, mattis tellus. Sed dignissim, metus nec fringilla accumsan, risus sem sollicitudin lacus, ut interdum tellus elit sed risus.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam eu turpis molestie, dictum est a, mattis tellus. Sed dignissim, metus nec fringilla accumsan.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam eu turpis molestie, dictum est a, mattis tellus. Sed dignissim, metus nec fringilla accumsan.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam eu turpis molestie, dictum est a, mattis tellus. Sed dignissim, metus nec fringilla accumsan.

  Ofte stilte spørsmål (FAQ)

  Vi kan ikke lese tankene dine, men tør gjette på at du muligens lurer på noen av temaene under? Om ikke svarene du finner her slukker din kunnskapstørst, så husk at vi bare er en telefon eller en e-post unna.

  Det avhenger av hvor stor og komplisert bestillingen er. Du kan komme i gang med Betala samme dag som du bestiller. Men selv om vi har hundrevis av kasser på lager så kan du risikere at alle er utleid på det tidspunktet du ønsker. Vår oppfordring blir derfor: ta kontakt så tidlig som mulig.

  Et POS-system står for «Point of Sale»-system og refererer til den teknologien og programvaren som brukes av butikker, arrangører og andre virksomheter for å gjennomføre salgstransaksjoner. På norsk sier vi like gjerne kassasystem eller salgspunkt. POS-systemer gjør det enkelt å behandle betalinger fra kunder og holde oversikt over salgsdata. Betala er et fullverdig POS-system med både betalingsterminal og kassasystem i én og samme enhet. POS-systemer brukes i mange forskjellige bransjer, inkludert detaljhandel, hotell- og restaurantbransjen, frisørsalonger, arrangørbransjen og andre tjenesteytende virksomheter.

  Naturligvis, vi elsker at du spør om det! 🤓

  • Mål: 211 mm L x 84 mm B x 72 mm H | 456 g
  • Driftstemperatur: -10° til 50° C | Oppbevaringstemperatur: -20° til 70° C | Relativ fuktighet: 10 % til 90 %, ikke kondenserende | IP52
  • Display: 1280×720 HD | 5.5» Farge LCD | Screen Rotation
  • Tilkoblinger: WiFi: 5 GHz + 2,4 GHz | Bluetooth® 4.2 lavenergi |Ethernet, USB-C (OTG) | USB-A | RS-232 | 2 standard SAM
  • Sikkerhet: PCI PTS 5.X godkjent
  • Kamera: Bakkamera 5 MP autofokus | Frontkamera 0,3 MP autofokus

  Vil du ha enda mer? Slå på tråden eller stikk innom, da vel!

  Det er ikke alltid lett å vite akkurat hvor mange kasser du trenger. Utforming av salgsområdet og produktutvalg har stor innvirkning på salget. Vi hjelper deg gjerne med planleggingen slik at ditt arrangement eller din butikk blir best mulig. Med over 30 år i bransjen har vi unik innsikt og kunnskap som vi mer enn gjerne deler med deg. La oss spille hverandre gode!

  Ja. Faktisk så mener vi det. Betala er enkelt å komme i gang med og er laget slik at alle skal klare å administrere sine salgspunkter og produkter, samt bruke kassene og selge produkter. Vi hjelper deg hele veien og setter gjerne opp kasseløsningen sammen med deg. På større arrangementer med mange kassepunkter kan vi være fysisk til stede som en ekstra sikkerhet dersom du ønsker dette. Som kunde får du tilgang til opplæringsmateriell og instruksjonsvideoer som raskt hjelper deg og staben din i gang.

  Betala fungerer på vanlig WiFi eller 4G/5G og svitsjer automatisk til en annen tilkobling dersom foretrukket løsning går ned. I utgangspunktet er dette meget driftssikkert. På store arrangementer, med mange tusen publikummere, kan det være hensiktsmessig å sette opp et dedikert trådløst nettverk for å opprettholde raske transaksjoner. Da er du alltid sikret god fres i kassa, selv om mobilnettet skulle bli overbelastet. Siden vi er et IT- og teknologiselskap så kan vi selvfølgelig levere nettverk dersom du trenger det.

  Som standard benytter vi operatøren Telia, som bruker Telenor sitt nett. Det er mulig å ha flere SIM-kort i våre terminaler slik at man kjapt kan bytte til et annet nett, men stort sett opplever vi at dekningen på Telenor-nettet er mer enn god nok.

  Da kontakter du oss slik at du kan få nytt utstyr så fort som mulig. På større bestillinger legger vi alltid med noen ekstra kasser i tilfelle uhellet skulle være ute. Da er det bare å skru på det nye utstyret og logge inn, så er du i gang med salget igjen.

  Godt spørsmål! Ta kontakt, så deler vi gjerne våre erfaringer og tips for å optimalisere salgsprosessen slik at både du og kunden får en best mulig opplevelse. ❤️

  Det betyr at Betalta-systemet snakker med billettsystemet Hoopla, slik at du får enklere oversikt og smidigere gjennomføring. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig å gjennomføre et arrangement og mener det er unødvendig å benytte for mange kompliserte systemer. Om du bruker Hoopla som billettsystem så kan du for eksempel selge billetter i døra direkte fra Betala-kassene. Du kan også selge eksklusive billetter til egne områder via Betala-kassene og få sanntidsoversikt over alt av salg, innslipp og billetter i skyen. Les mer om hvordan du selger billetter med Hoopla her. 😎