Derfor prioriterer og samarbeider vi med BankAxept

I Betala er vi stolte av å ha et tett samarbeid med BankAxept, som er det nasjonale betalingssystemet i Norge. Hele åtte av ti kortbetalinger i butikk utføres i dag med et BankAxept-kort.

Gjennom samarbeidet tar vi kontinuerlig pulsen på markedet og jobber hardt for å levere innovative betalingsløsninger som er bedre for sluttkunden og alle som tar betalt. Vi er- og skal være pådrivere og spydspisser som driver feltet fremover. Hver eneste dag sikrer vi smidige og rimelige betalingsopplevelser over hele landet.

Foto: BankAxept ved Sverre Jarild.

Når du bruker bankkortet ditt er det mange teknologiske prosesser som jobber på høygir for å sikre at transaksjonen (forhåpentligvis) godkjennes. Som en vanlig forbruker trenger du heldigvis ikke å forholde deg til alle disse prosessene.

Men: dersom du er en aktør som tar betalt for varer eller tjenester kan det være penger å hente ved å sette seg inn i hvordan jungelen av betalingsløsninger og kassasystemer faktisk fungerer.

Sammen for bedre betalingsløsninger

Betala har alltid hatt som mål å tilby innovative og brukervennlige kassa- og betalingsløsninger. Det å foretrekke BankAxept i våre leveranser er naturlig og selvsagt for oss av flere grunner. La oss trekke frem noen:

  • Den rimeligste måten å ta betalt på
  • Kjent for sin sikkerhet og pålitelighet
  • Bygget på norsk teknologi og tilpasset det norske markedet
  • Du kan alltid ta betalt – også når andre systemer og/eller internett er nede. Reserveløsningen til BankAxept er faktisk en viktig del av Norges beredskapsløsning. Nice!
  • Rigget for fremtiden. Vi elsker at BankAxept er innovative og setter seg hårete mål. I tillegg er de kule og trivelige folk. Hel ved, som man sier.

Trenger vi å si mer? Valget er enkelt. 💙

Hvor raskt du får pengene på konto, om du betaler for mye per transaksjon, eller hva du gjør hvis internett er nede, er ikke ting du skal måtte bruke tid på å bekymre deg over. Dette har vi løst for deg. 👍

I priseksemplet nedenfor se du hvor stor prisforskjellen er per transaksjon med BankAxept vs. en internasjonal betalingsløsning, som Visa.

Bildet viser en graf som sammenligner transaksjonskostnader hos BankAxept og Visa.

Skal du ta betalt? Hør hør!

Som bedriftseiere og brukersteder er det viktig å komme tidlig i gang med å velge riktig betalingsløsning for virksomheten. Sett av tid til dette – for hastverk er lastverk! Sett deg inn i målgruppen og tenk igjennom hvordan du ønsker at kundene skal kunne ta betalt. Bruk kalkulatoren, les alt som står med liten skrift og still kritiske spørsmål.

Står valget mellom en norsk løsning bygget på norsk teknologi (Betala + BankAxept 😏), opp mot en global løsning, bør du tenke over hvilke fordeler du får med hver av dem. Du bør velge den betalingsstrukturen som bedriften din kan vokse sammen med, så vurder nøye hva som vil være mest kostnadseffektivt for deg i lengden.

Webinar: Hva koster det egentlig å ta betalt?

Onsdag 20. mars 2024 gjennomførte vi webinaret Hva koster det egentlig å ta betalt, sammen med BankAxept.

Lær blant annet mer om hvorfor du bør vite forskjellen på nasjonale og internasjonale kort, røde flagg og hva du egentlig betaler for.

Pling på!

Ønsker du å vite mer om vårt samarbeid med BankAxept eller er du usikker på hvilken betalingsløsning som passer best for deg? Vår daglige leder, Anders Olafsen, har flere tiår i bransjen og hjelper deg gjerne med utregninger og å forstå hvordan betalingslandskapet henger sammen.

Kontakt Anders direkte på: 901 14 314, eller kontakt andre i Betala-teamet ved å klikke på knappen nedenfor.

Ønsker du å komme i kontakt med våre venner i BankAxept, sender du en e-post her.

Gleder oss til å høre fra deg.🤙