Kampanje med BankAxept: Sammen for bedre betalingsløsninger

I Betala er vi stolte av å ha et tett samarbeid med BankAxept, som er det nasjonale betalingssystemet i Norge. Hele åtte av ti kortbetalinger i butikk utføres i dag med et BankAxept-kort. Sammen sikrer vi smidige og rimelige betalingsopplevelser over hele landet. Vil du være med på laget?

Når du bruker bankkortet ditt er det mange teknologiske prosesser som jobber på høygir for å sikre at transaksjonen (forhåpentligvis) godkjennes. Som en vanlig forbruker trenger du heldigvis ikke å forholde deg til alle disse prosessene.

Men dersom du er en aktør som tar betalt for varer eller tjenester kan det være penger å hente ved å sette seg inn i hvordan jungelen av betalingsløsninger og kassasystemer faktisk fungerer.

Ta kontroll over inntjeningen

Betala har alltid hatt som mål å tilby innovative og brukervennlige kassa- og betalingsløsninger. BankAxept har markedets laveste transaksjonskostnader og er kjent for sin sikkerhet og pålitelighet.

Ved å benytte Betala som betalingsløsning slipper du uventede og skjulte kostnader. Vi er ingen bank og ville aldri funnet på å røre pengene dine. Med Betala går inntjeningen fra dine salg direkte til din konto, uten fordyrende mellomledd. Det eneste du betaler for er leie av utstyr. Siden BankAxept alltid er vår foretrukken betalingsmetode er du i tillegg sikret markedets laveste transaksjonskostnader. Mer komplisert trenger det ikke å være. Enkelt og greit.

Frem med kalkulatoren

Vi anbefaler deg å gjøre en enkel regneøvelse når du vurderer ulike betalingsløsninger. Husk å få med deg alle fordyrende mellomledd som skal ha en del av kaka og det som står med liten skrift. Du er du herved informert. 😏

Enkel, rask og trygg betaling

For å øke kunnskapen rundt kassa- og betalingsløsninger og bedrive litt voksenopplæring har vi laget en søt liten kampanjefilm sammen med våre venner i BankAxept. Håper du liker den! Ønsker du å se filmen i sitt rette element er det bare å surfe rundt i sosiale medier eller ta Flytoget i løpet av sommeren 2023.

Vi ses i kassa! 😉

Med en enklere betaling kan du fokusere på salg og kundeservice.

Vi gjør det raskt og enkelt å ta betalt slik at du heller kan fokusere på salg og kundeservice. Med Betala flyter køen raskere, omsetningen øker og du får fornøyde kunder.

Nysgjerrig?
La oss ta en prat

Vi gjør det raskt og enkelt å ta betalt slik at du heller kan fokusere på salg og kundeservice. Med Betala flyter køen raskere, omsetningen øker og du får fornøyde kunder.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om Betala eller er klar for å bestille.