Moderne kassasystemer

Lise Prytz Moe, økonomi- og administrasjonssjef i Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup, har jobbet for klubben i over 10 år og har sett hvordan Betala har bidratt til å forbedre betalingsprosessene på arrangementet. Hun peker på at før de begynte å bruke Betala, var mye av arbeidet knyttet til betalingsprosesser manuelt og tidkrevende.

Takket være Betala har Norway Cup kunnet implementere moderne kassasystemer i alle kioskene, noe som har redusert den manuelle innsatsen fra de frivillige og forenklet avstemming av det daglige salget. Vi er glade for at vi innledet samarbeidet med Betala i 2022, forteller Lise.

En av de konkrete fordelene Norway Cup har opplevd etter å ha tatt i bruk Betala, er den overvåking av salgene i sanntid. Dette har ført til betydelige forbedringer i logistikken på Ekebergsletta, hvor arrangementet finner sted. Kundeservicen og støtten fra Betala har også vært rask og god hele veien.

Ved å ha innsikt om hva som selges, kan vi tilpasse innkjøp og sikre at det alltid er tilstrekkelig med varer på lager. Dette bidrar til at gjennomføringen blir smidigere og driften optimaliseres.

Hybrid kasseløsning

Betala-kasser leveres i forskjellige formater, og i 2023 skal Norway Cup benytte både håndholdte kasser og betalingsterminaler som er tilknyttet større skjerm. Lise påpeker at de mindre håndholdte kassene vil være til stor nytte for arrangementet, da tilgangen til strøm og nett på Ekerbergsletta kan være begrenset. Ved å benytte kasser som ikke er avhengig av konstant strømforsyning, blir betalingsprosessene enda mer fleksible og pålitelige.

Bedre kontroll

Norway Cup skal benytte billettsystemet Hoopla til parkering under årets arrangement, slik at de kan forhåndsselge parkeringsbilletter og ha kontroll på innslipp av biler underveis. Dette vil bidra til en mer sømløs opplevelse for alle besøkende, samtidig som det effektiviserer administrasjonen av parkering. Siden Betala har en fullverdig integrasjon mot Hoopla vil man kunne administrere alt av både billett, innslipp og salg i samme løsning.

Vi er stolte av at Betala er med på å styrke Norway Cup og gleder oss til mer fotball og sømløse betalingstransaksjoner på Ekebergsletta. 😉

Med en enklere betaling kan du fokusere på salg og kundeservice.

Vi gjør det raskt og enkelt å ta betalt slik at du heller kan fokusere på salg og kundeservice. Med Betala flyter køen raskere, omsetningen øker og du får fornøyde kunder.

Nysgjerrig?
La oss ta en prat

Vi gjør det raskt og enkelt å ta betalt slik at du heller kan fokusere på salg og kundeservice. Med Betala flyter køen raskere, omsetningen øker og du får fornøyde kunder.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om Betala eller er klar for å bestille.